• Novo
5.0 Kubnih metara zamrzivač, Kompaktni zamrzivač s Vrha otvorenim vratima, Podesivi termostat, Savršen za domaće kuhinje, Ureda, bijela/crna (5.0 cu. ft - bijelo)

5.0 Kubnih metara zamrzivač, Kompaktni zamrzivač s Vrha otvorenim vratima, Podesivi termostat, Savršen za domaće kuhinje, Ureda,

Rating 
HRK 950.70

Iznos
U trgovini.

★ Velikog kapaciteta - 3,5/5,0 kubičnih metara pruža dodatni prostor za pohranu vaših smrznute hrane.Pogodan za skladištenje smrznute hrane, sladoleda, leda. ★ Podesivi regulator temperature - Priručnik za 7-tier ručka za kontrolu temperature, koji se nalazi na stražnjoj strani hladnjaka, u skladu s vašim različitim potrebama.Što je veća prijenos, niža temperatura. ★ Zdrav materijal - Podstava hladnjaka izrađena od jestivog materijala, koji bi mogao izravno stupiti u kontakt s hranom.On je jako zdrav i siguran, tako da možete slobodno koristiti. ★ Ušteda prostora - prijenosni vertikalni frižider zauzima mali prostor, idealan je izbor za vaše kućne kuhinje.Odvojiva ladica krom okvir omogućuje jednostavno spremiti više hrane. ★ Snažan nekretnine - Hladnjak hladi brzo i ravnomjerno, i on će držati led smrznute koricom, a hranu je potpuno smrznuta.To je velika vrijednost, koja može donijeti nekoliko godina mirnog i pouzdanog korištenja. kapacitet 5,0 kubičnih metara pruža vam dodatni prostor za pohranu za svoje smrznute hrane.Odvojiva žičanom košarica je idealan za pohranu dodatne zamrzivača.Podesivi termostat se nalazi izvan za vaše udobnosti.Rupice za odvod vode za odmrzavanje na dnu i prednjoj strani stroja pružaju čist put za vode tijekom odmrzavanja.Crveno svjetlo je idealan za sitne kuća, apartmana, ekonomski stanova, suv ili bilo kojeg drugog prostora. kapacitet 5.0 kubičnih metara pruža vam dodatni prostor za pohranu za svoje smrznute hrane needs A odvojiva žičanom košarica savršen za vaše dodatni zamrzivača needs Adjustable termostat se nalazi izvan za vaše удобстваотмОрозьте rupe za odvod vode na dnu i prednjoj strani stroja pružaju čist put za vodu, da prođe vrijeme размораживанияred power light & zeleni rad svjetlo ukazuje na pravilan rad uređaja. 1 x Морозильник1 x Корзина1 x odvod колпачок1 x Vodič za korisnike.Odvojiva žičanom košarica je idealan za pohranu dodatne zamrzivača.Brojčanik odvod vode za odmrzavanje na prednjoj strani stroja pruža čist put za vode tijekom odmrzavanja.Утопленная vrata ručka omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje.Podesivi termostat se nalazi izvan za vaše udobnosti.

O proizvodu

Slični prijedlozi