• Novo
Prekidač kućišta računala T-K s gumbom za napajanje i reset,led PWR,kabel-разветвителем,dva USB porta i удлинителем dužine 3,8 ft (crna)

Prekidač kućišta računala T-K s gumbom za napajanje i reset,led PWR,kabel-разветвителем,dva USB porta i удлинителем dužine 3,8 ft

Rating 
HRK 29.97

Iznos
U trgovini.

- UKLONJIVI dizajn - Većina sličnih proizvoda koriste samo jedan kabel od tela unutar gumb, to je donio mnogo problema, kada vam je potrebno premjestiti telo, prijenosni dizajn čini ga lako. - FLEKSIBILNA cijev - Ako 3,8 ft nije dovoljno za vas, možete ga proširiti s pomoću kabela USB3.0, bilo produžni kabel USB3.0 u redu, ali on bi trebao biti 9 kontakata. - COOL LOOK & LED - Полигональная rezanje i šuplje jasan dizajn dodati prekrasan krajolik na vaš desktop, ako vam se ne sviđa rasvjeta, jednostavno ne priključujte Power LED+/-. - RAD u MEĐUVREMENU - Spojite razdjelnik na matičnoj ploči, ograde kabeli i kabeli skretnice povezuju na razdjelniku, a zatim gumb kućišta računala i gumb prekidača mogli raditi. - DVA porta USB - naranča samo za punjenje, a drugi je vrlo pogodna za tipkovnicu ili miša, on može za prijenos podataka, ali brzina možda nije dovoljno dobar.Prekidač kućišta računala s gumbom za napajanje i reset, led PWR, разветвителями, dva USB porta i удлинительным kabelom duljine 3,8 ft.

O proizvodu

Slični prijedlozi