• Novo
WZRY Kada i Tuš Rukohvati, Kupatilo Držanje Kupatilo sa Tuš Bar Željeznički Kada Sigurnosti Ručka Odojak Ručka Snimiti (Veličina : 2 kom)

WZRY Kada i Tuš Rukohvati, Kupatilo Držanje Kupatilo sa Tuš Bar Željeznički Kada Sigurnosti Ručka Odojak Ručka Snimiti (Veličina

Rating 
HRK 140.22

Iznos
U trgovini.

Trajan, siguran i izdržljiva. Stabilna konstrukcija, omogućuje učinkovito se izbjeglo klizanje tijekom procesa kupanje. Jednostavan za instalaciju, može se montirati na zid, čvrsto i imati snažnu nosivost. Moguće ga je postaviti u kupaonicu, kadu ili wc, sprečavanje slučajnog pada, pružiti sigurnost. Pogodna za obitelji sa starijim ljudima i djecom.Super odojak možete prikvačiti na glatkim površinama, kao što su keramičke pločice i staklo.Rukohvati se mogu koristiti i prilikom kupanja.Stariji i trudnice, doživljava neugodnosti, sigurno mogu i sami uzeti kadu u kupaonici.Oni se također mogu koristiti, da im pomogne ustati, kada je wc nezgodno.Veličina : Cca.10x12 CM Materijal : plastika Boja : bijela Sadržaj paketa : 1 X usisni uložak ručka.

O proizvodu

Slični prijedlozi