• Novo
Monitor baterija, LCD zaslon Tester kapacitet baterije Monitor kapacitet Baterije Senzor PCB HTN s prekidačem za 12-84 U(plava, Kosi kosi toranj u pisi Tip)

Monitor baterija, LCD zaslon Tester kapacitet baterije Monitor kapacitet Baterije Senzor PCB HTN s prekidačem za 12-84 U(plava,

Rating 
HRK 123.90

Iznos
U trgovini.

Opremljen prekidačem, zaslon se može isključiti i prehrana neće konzumirati.Točno prikazujte postotak baterije kapaciteta i napona, intuitivno razumjeti stanje baterije kapaciteta.Usvajanje visokih specifikacija obrt, snažan i izdržljiv u korištenju.Jednostavna i učinkovita prilagodba traje samo nekoliko sekundi.Površina filma ПВК, i može se koristiti i s povjerenjem. 1. Jednostavna i učinkovita prilagodba traje samo nekoliko sekundi.2. Opremljen s funkcijskim prekidačem, zaslon se može isključiti i nijedna sila ne bi потреблена.3. Točno prikažite postotak baterije kapaciteta i napona, intuitivno razumjeti stanje baterije kapaciteta.4. Površina filma ПВК, i može se koristiti i s povjerenjem.5. Usvajanje broda visoke specifikacije, jak i izdržljiv za korištenje.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electricity Display
Material:
PCB/HTN
Optional Light Color:
Blue, Green, White
Display Range:
8-100V
Compatible Battery:
Lead-acid battery, lithium battery, lithium iron battery (can be set up by yourself)
Applicable Voltage:
12-84V
Operating Temperature:
-10~50℃
Size:
Approx. 6.1x 3.3 x 1.3cm / 2.4 x 1.3 x 0.5inch
Weight:
Approx. 20g
Package List:
1 x Display :
1 x Connecting Line :

Slični prijedlozi