• Novo
YYDXD Ljepljive Trake Aluminijske Folije Ljepljive Trake Vodootporne Ljepljive trake Super Popravak Pukotine Zgusnuti Vodootporna traka Alata za popravak kuće (dužina : 3 m, širina : 50 mm)

YYDXD Ljepljive Trake Aluminijske Folije Ljepljive Trake Vodootporne Ljepljive trake Super Popravak Pukotine Zgusnuti Vodootporna

Rating 
HRK 76.20

Iznos
U trgovini.

Višenamjenski traka,jednostavan za korištenje.Više debela traka, više viskozno i trajno.Pouzdano brtvljenje (vodootporan, воздухонепроницаемое), idealno za popravak i brtvljenje cijevi, crijeva, cijevi, kabeli, žice i još mnogo toga.To je zeleni ekološki materijal sa jakim adhezija za zaštitu zdravlja obitelji.Glavna prednost leži u tome što ne zahtijeva alate.Ispunite pukotine u zidovima i koristite krov za hidroizolaciju.Glatka površinska traka ima visoku refleksijom i više теплоизолирована.Materijal aluminijske folije, ne boji ogrebotina, антифрикционный, toplinu.Napomena : 1. Pobrinite se da je površina dizajna suha.2. Na građevinskoj površini ne smije biti nikakvih nečistoća, koje će utjecati na viskoznost trake.3. Traka je previše uzak, utjecati na vodootporan učinak.4. Ne može se koristiti na stražnjem dijelu vode padne.5. Hidroizolacija krova, pronaći točku curenja, odgovornu za nedostatak učinka.Opcije : Boja : srebrna Dimenzije : Opcija Materijal : aluminijska folija+butil Upućivanje uključuje : 1 x ljepljive trake Osigurava visoku instant adheziju i staviti na širok spektar površina.Vodootporne podloge ima idealnu конформностью i lako se prekida.

O proizvodu

Color:
silvery
Size:
optional
Material:
Aluminum Foil+Butyl
Package Included:
1 x Adhesive Tape :
Provides high instant adhesion and adheres to a wide variety of surfaces. :
Waterproof backing has ideal conformability and easy tear. :

Slični prijedlozi